Ελληνικά

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Πάτμο – Χριστίνα Γιάνναρου(ΜΗ.Τ.Ε): 1468Ε81000106800

Καλωσορίσατε στον επίσημο ιστοχώρο του γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων της Χριστίνας Γιάνναρου στην Πάτμο.

Στον ιστοχώρο μας θα διαβάσετε λίγα λόγια για την οικογενειακή, τοπική μας επιχείρηση και την φιλοσοφία μας, θα δείτε τα μοντέλα των αυτοκινήτων που προσφέρουμε για ενοικίαση και θα διαβάσετε τους όρους ενοικίασης.

Θα βρείτε επίσης και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας, στα οποία θα σας απαντήσουμε άμεσα σε κάθε απορία και αίτημα σας.

patmoscarrentalmodels1

Η Εταιρεία μας

To γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων της Χριστίνας Γιάνναρου στην Πάτμο, είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού όσο αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η προσπάθεια μας είναι να διαθέτουμε συνεχώς ανανεωμένο στόλο οχημάτων που αποτελείται από καινούργια μοντέλα, πεντακάθαρα και σωστά συντηρημένα αυτοκίνητα ασφαλισμένα με απλή η μικτή ασφάλεια ενώ παράλληλα δίνουμε έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πελάτες μας να ενοικιάζουν ασφαλή και όμορφα αυτοκίνητα που κάνουν τις διακοπές τους στην Πάτμο ευχάριστες και την περιήγηση τους στο νησί άνετη.

Τα Μοντέλα των Αυτοκινήτων μας

Hyundai i-10

Το Hyundai i-10 (1.200cc) είναι ένα μικρό, ευέλικτο και χαμηλής κατανάλωσης αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων ιδανικό για περιήγηση στους δρόμους του νησιού μας. Είναι χωρητικότητας 5 ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) και ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 225 λίτρα.

200_7308

Fiat Panda

Το Fiat Panda (1200cc) είναι η ευρωπαϊκή εναλλακτική μας πρόταση στα 1200 κυβικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Είναι χωρητικότητας 5 ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) και ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 225 λίτρα.

200_7961

Fiat Panda Hybrid

Εισερχόμενοι στη νέα εποχή, το Fiat Panda Hybrid (1000cc-70PS)   προσφέρει μια νέα διάσταση στο στόλο μας. Ιταλική φινέτσα και ηλεκτρική δύναμη συνδυάζονται για να δώσουν τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

KIA Picanto Manual or Auto

Η μίνιμαλ πρόταση της KIA είναι το Picanto(1200cc). Μικρό αλλά άνετο ,με μεγάλο χώρο αποσκευών (225 λίτρα) είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για το νησί της Πάτμου. Διατίθεται σε χειροκίνητη και αυτόματη μορφή.

Nissan Micra

Το Nissan Micra (1200cc) είναι το ιδανικό αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας, με ευρύ χώρο αποσκευών (265 λίτρα).Προσφέρει μια άνετη εμπειρία μεταφοράς σε 5 άτομα(συμπεριλαμβανομένου του οδηγού)

SUZUKI IGNIS

Το SUZUKI IGNIS (1242cc-90PS) είναι η πρόταση μας για ένα μικρομεσαίο άνετο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Είναι χωρητικότητας 5 ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) και ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 260 λίτρα.

DACIA SANDERO STEPWAY

Το DACIA SANDERO STEPWAY (90PS) είναι η πρόταση μας για ένα οικογενειακό-ευρύχωρο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Είναι χωρητικότητας 5 ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) και ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 320  λίτρα.

Όροι & Προϋποθέσεις Ενοικίασης Οχήματος

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους  και προϋποθέσεις ενοικίασης που ισχύουν για όλα τα οχήματα.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους όρους ενοικίασης του οχήματος, παρακαλούμε όπως μας ρωτήσετε πριν υπογράψετε το συμβόλαιο. Ελάχιστος  χρόνος ενοικίασης: 1 ημέρα

Ηλικία οδηγού: Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχουν το δίπλωμα για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Άδεια Οδήγησης:
Όλοι οι οδηγοί πρέπει να  κατέχουν έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Διεθνή άδεια οδήγησης είναι απαραίτητη για όλους τους οδηγούς που δεν προέρχονται από κράτη μέλη της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι διεθνείς άδειες οδήγησης ισχύουν σε πάνω από 150 χώρες και  περιλαμβάνουν πληροφορίες για τον κάτοχο γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες καθώς και φωτογραφία του οδηγού.
Καύσιμα:
Το αυτοκίνητο προσφέρεται με γεμάτο  ρεζερβουάρ την πρώτη ημέρα της ενοικίασης και γεμάτο πρέπει να επιστραφεί από  τον ενοικιαστή. Κάθε διαφορά κατά την επιστροφή του οχήματος καλύπτεται από τον  ενοικιαστή.

Τροχαίες Παραβάσεις & Πρόστιμα:
Πρόστιμα παραβάσεων και  κυκλοφορίας που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο της ενοικίασης είναι ευθύνη  του ενοικιαστή. Εάν δεν ληφθεί μέριμνα πριν το τέλος της περιόδου μίσθωσης, οι  αρχές θα ζητήσουν τα στοιχεία του ενοικιαστή και το πρόστιμο θα του αποσταλεί  ταχυδρομικώς.

Τρόποι Πληρωμής & Αποδεκτές Πιστωτικές Κάρτες: Οι  ενοικιαστές μπορούν να πληρώσουν μετρητοίς ή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa και  MasterCard).  Άλλοι τρόποι πληρωμής δεν γίνονται δεκτοί.

Φόροι: Όλες οι τιμές  ενοικίασης αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Προσωπικά στοιχεία: Ο μισθωτής συναινεί στην λεπτομερή καταχώρηση προσωπικών του στοιχείων. Ρητά συμφωνείται ότι η εκμισθώτρια έχει το δικαίωμα χρήσης αυτών όταν ο μισθωτής παρανομεί ή δεν ακολουθεί τους όρους μίσθωσης.

Ενοικιάσεις εκτός Πάτμου: Οι  ενοικιαστές δεν επιτρέπεται να βγάλουν το ενοικιαζόμενο όχημα εκτός της  Πάτμου.

Όλες οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου περιλαμβάνουν:
Απεριόριστα  χιλιόμετρα
– Παράδοση & παραλαβή προς/από το κατάστημα ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ
– Παιδικά καθίσματα
– Δεύτερος οδηγός στο συμβόλαιο
– 24% ΦΠΑ

Η ασφαλιστική μας κάλυψη δεν ισχύει για ζημιές:
  στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και των ελαστικών που προκαλούνται από την  οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους
– για τους καθρέφτες του  αυτοκινήτου
– λόγω της οδήγησης υπό την επήρεια είτε αλκοόλ ή ναρκωτικών
– που προκλήθηκαν από άτομα που δεν αναφέρονται στη σύμβαση μίσθωσης ως οδηγοί του  ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου

Ασφάλειες & Ποσά

1)Απλή (προς τρίτους)  Ασφαλιστική Κάλυψη
Τι καλύπτεται;
Καλύπτει τρίτους σε περίπτωση θανάτου ή  σωματικές βλάβες, συμπεριλαμβανομένων των επιβατών, όταν χρησιμοποιούν το όχημά μας και υλικές ζημιές προς τρίτους μέχρι το ελάχιστο ποσό που προβλέπεται βάσει  της ελληνικής νομοθεσίας.
Τι δεν καλύπτεται;
– Κλοπή ή απόπειρα κλοπής του οχήματος.
– Κλοπή προσωπικών αντικειμένων από το όχημα
– Θάνατος ή τραυματισμός του  οδηγού
– Ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα

2) C.D.W. Ασφαλιστική  Κάλυψη
Τι καλύπτεται;
Αν το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιά (εκτός από  την απόπειρα κλοπής), ο ενοικιαστής οφείλει να καταβάλει μέχρι του ποσού των 500  ευρώ.

Τι δεν καλύπτεται
C.D.W. ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει για  ζημιές:
– Για το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και των ελαστικών που προκαλούνται από την οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους
– Για τους  καθρέφτες, την κεραία και την οροφή του αυτοκινήτου
– Λόγω της οδήγησης υπό  την επήρεια είτε αλκοόλ ή ναρκωτικών
– Προκλήθηκε από άτομα που δεν  αναφέρονται στη σύμβαση μίσθωσης, ως οδηγοί του μισθωμένου οχήματος
– Κλοπή ή απόπειρα κλοπής του οχήματος
– Κλοπή ή απόπειρα κλοπής προσωπικών αντικειμένων από το όχημα